Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Avoinna

suljettu

 


 

Palvelut

Palveluihin kuuluvat  kosmetologipalveluiden lisäksi ripsienpidennykset. Palvelut tuotetaan kosmetologin ammattitaidolla ja laadukkailla ammattilaistuotteilla. Hinnaston hoitoihin löydät täältä.

Hakemisto:

 Perus kasvohoito

Nuoriso ihonpuhdistus

Uudistava kasvohoito

Jalkahoito

Käsihoito

Ripsienpidennykset - kummat valitsen?

Klassinen ripsienpidennys

Volyymiripset

Ripsienpidennysten kotihoito-ohjeet

Ripsienpidennysten takuu

Ennen ripsien laittoa

Kestovärjäykset

Meikkaukset

 

PERUSHOIDOT

Perus kasvohoito

Kesto 1 tunti 15min

Kasvohoito on hemmotteleva ja virkistävä hoito. Hoidossa käytettävät tuotteet suunnitellaan aina asiakkaan ihotyypin mukaan, jotta hoito olisi kaikista tehokkain.  Hoitoon sisältyy pintapuhdistus, kuorinta, syväpuhdistus, kulmien siistintä, kasvohieronta, naamio ja hoitovoide. Kasvohoitotuotteina toimivat laadukkaat ammattikäyttöön tarkoitetut Denova pro -tuotteet.

 

Nuoriso ihonpuhdistus

Kesto 1 tunti

Hoito on tarkoitettu alle 25-vuotiaille asiakkaille. Ihonpuhdistus on hyvin samantapainen hoito kuin yllä mainittu kasvohoito, mutta siinä keskitytään erityisesti ihon syväpuhdistukseen ja epäpuhtauksien poistoon. Hoito toteutetaan samoilla tuotteilla kuin peruskasvohoito ja räätälöidään asiakkaalle sopivaksi, mutta se ei sisällä kasvohierontaa.

 

Uudistava kasvohoito

Kesto 1 tunti 15min

Kasvohoito aikuiselle iholle. Juonteita silottava ja ihoa kiinteyttävä hoito. Kasvohoitoon kuuluu pintapuhdistus, kuorinta, syväpuhdistus, kulmien siistiminen, kiinteyttävä seerumi, virkistävä kasvohieronta, kiinteyttävä naamio sekä hoitovoide. Hoito tehdään Denova pro:n uudistavilla ja anti-ageing -tuotteilla. Täydellinen hemmotteluhoito lahjaksi tai itselle!

 

Jalkahoito

Kesto 1 tunti

Jalkahoito on tehokas ja rentouttava hoito huonokuntoisille tai muuten rasittuneille jaloille. Hoidon aikana poistetaan kovettumat ja raspataan, jonka jälkeen käsitellään kynnet. Kynsinauhat hoidetaan sekä kynnet lyhennetään ja viilataan siisteiksi. Lopuksi tehdään rentouttava jalkahieronta. Jalkahoidossa ei ole tällä hetkellä käytössä poraa, joten paksuuntuneiden kynsien ohentaminen ei ole mahdollista. Varpaan kynsien lakkauksen saa 5€ lisähintaan ja lakan saa omaksi.

 

Käsihoito

Kesto 45 min

Täydellinen hemmotteluhetki tai apu kuiville käsille ja kynsinauhoille. Hoito sisältää kynsien mahdollisen lyhennyksen, muotoilun, kynsinauhojen siistimisen, kuorinnan sekä käsihieronnan. Loistava apu myös hauraille ja liuskottuville kynsille. Kynsien lakkauksen saa 5€ lisähintaan ja lakan saa omaksi.


RIPSIENPIDENNYKSET

 

Klassiset ripsienpidennykset vai volyymiripset?
Kummat valitsen?

Kysy itseltäsi...
- Haluanko tuuheammat ripset kuin minulla on omasta takaa?
Jos vastaus on kyllä, valitse volyymiripset.

- Haluanko ripsiväriefektin?
Jos vastaus on kyllä, valitse klassiset.

- Haluanko mahdollisimman luonnolliset ripset?
Voit valita kummat tahansa. Muista mainita toiveestasi tekijälle.

Päätös kannattaa tehdä ulkonäöllisistä syistä, ei huoltovälien mukaan (huoltoväli on henkilökohtainen).

Ripsienpidennysten ikäraja on minulla 18-vuotta.

Käytän ripsienpidennyksissä suomalaisen Lashlovers -yrityksen tuotteita.

 
Klassiset ripsienpidennykset

Kesto n. 2 tuntia

Valloittavat ripsipidennykset ovat oikotie helpompaan arkeen! Kauniit ripset säästävät rutkasti aikaa laittautumisessa ja herättävät ihastusta lähipiirissä. Ripsistä voi saada niin luonnolliset tai näyttävät kuin haluat. Ripsimuotoilijana minulle on tärkeää, ettei asiakkaan omat ripset kärsi ripsienpidennyksistä ja sen vuoksi pyrin valitsemaan ripsikuidut asiakkaan luonnonripsiin sopiviksi. Asiakkaan mielipide on minulle tärkeää ja tavoitteenani on, että asiakas on mahdollisimman tyytyväinen omiin ripsienpidennyksiinsä.

Klassisia ripsienpidennyksiä tehdessä yksi ripsikuitu liimataan yhteen luonnonripseen. Liimana käytän tavallista, vähähöyryistä ripsiliimaa sekä herkkäsilmäisillekin sopivaa medikaalista ripsiliimaa
. Mainitsethan laitossa, jos haluat medikaalista liimaa käytettävän. Asiakkaan turvallisuus on kaiken a ja o, joten minulle allergiat ja herkkyydet eivät ole vain pikku juttu. Jos epäilet allergiaa, voimme asentaa ripsiisi muutaman testiripsen, jotka osoittavat vuorokauden aikana mahdolliset allergiset reaktiot. Muistathan, että täysin allergiavapaata ripsiliimaa ei olekkaan. Ripsiliiman täydellinen kuivumisaika on 8 tuntia, joten ripsien kastumista tulee välttää tämän ajan laiton jälkeen.

Ripsivalikoimastani löytyy monipuolisesti eri pituuksia, paksuuksia ja kaarevuuksia, joilla saadaan luotua juuri toivomasi ripset. Kaarevuuksista löytyy suosittua C-kaarta, jotka kaartuvat luonnollisesti, sekä näyttävää D-kaarta näyttävien räpsyjen luomiseksi. Paksuuksia löytyy 0,10, 0,15, 0,18 ja 0,20mm, joista kaikista on saatavilla pituudet 8-12mm.

Ripsienpidennysten laittoon kuuluu aina asiakkaan kanssa keskustelu ja yhdessä suunnittelu tulevista ripsistä. Saat mukaan ripsien hoito-ohjeen ja ensimmäisellä laittokerralla pienen ripsiharjan (ei pikahuolloissa). Ripsiin on saatavilla myös timantteja.

En suosittele ripsivärin käyttöä ripsienpidennysten kanssa. Jos kuitenkin käytät, varaudu siihen, että ripsiä saattaa ripsivärin poiston yhteydessä tippua normaalia enemmän.

Huom. Tekemissäni ripsienpidennyksissä on viikon takuu ellei toisin mainita. Takuuhuolto tehdään aina viikon sisällä laitosta. Edellytän, että asiakas noudattaa kotihoito-ohjeita. Takuuta ei myönnetä, jos asiakas tulee laittoon ripsivärit silmissä. Voit lukea lisätietoja takuusta kohdasta "Ripsienpidennysten takuu".

 

Ripsienpidennysten huolto

Kesto 1 tunti - 2 tuntia

Klassisia ripsienpidennyksiä kuuluu huoltaa noin 2 - 4 viikon välein, jotta ne pysyvät kauniina ja hyväkuntoisina. Huoltoväli riippuu täysin omien luonnonripsiesi kasvunopeudesta, sillä kuituja tippuu pois samaa tahtia, kuin luonnonripsiäkin.

Huomioithan, että pidätän oikeuden muuttaa huollon täydeksi laitoksi, jos ripsiä on tippunut 80% tai enemmän. Varaathan tässä tapauksessa uusien ripsien laittoajan, jotta ehdin laittamaan kaikkiin ripsiin pidennykset.

Pikahuolto

Kesto 30 minuuttia

Tarkoitettu "hätäavuksi" ja paikkaamaan suurimpia rakoja ripsissä. Ei vastaa kokonaista huoltoa, joten kaikkien tippuneiden tilalle ei välttämättä voida laittaa ripsiä.

 

 Volyymiripset

Kesto n. 2h 30min - 3 tuntia

Volyymiripset ovat valloittaneet ripsienpidennysmarkkinat. Volyymiripsillä saadaan aikaiseksi entistä tuuheammat ja pehmeämmät ripset erittäin hellävaraisesti.

Volyymiripset ovat paksuutta 0,05mm tai 0,07mm toisin kuin klassisissa paksuus voi olla jopa 0,20mm. Näistä volyymiripsikuiduista teen käsin erikokoisia viuhkoja ja yksi viuhka kiinnitetään yhteen omaan ripseen. Viuhkaan voidaan laittaa 2-7 ripseä. Ripsien tuuheus riippuu ripsien määrästä viuhkassa sekä omien ripsien määrästä. Tuloksena voivat olla niin todella tuuheat kuin erittäin luonnolliset ripset.

Volyymiripset ovat erittäin kevyen ja pehmeän tuntuiset silmissä eivätkä ne rasita luonnonripsiä. Viuhkoina paino jakautuu luonnonripseen tasaisesti ja näin ollen on jopa hellävaraisempi vaihtoehto kuin klassiset ripsienpidennykset. En kuitenkaan suosittele hentoripsiselle nukkemaisen tuuheita ripsiä.

Volyymiripsiä minulta löytyy C- ja D-kaaressa sekä Custom curves -erikoiskaarevuudessa ja pituuksissa 7mm-13mm. C-kaarella saadaan luonnollisen kaarevia ripsiä, kun taas D-kaari tuo näyttävää kaarevuutta. Custom curves -kaarevuudessa ripsi alkaa suorana ja kaartuu sen jälkeen voimakkaaasti luoden taivutetun näköisen efektin. Tämä kaarevuus sopii erityisesti suoraripsisille asiakkaille, jotka haluavat nostaa katsetta kaarevalla ripsellä. Suoran kiinnityspinnan ansiosta ripset myös pysyvät suorassa luonnonripsessä paremmin kuin esim. D-kaaren ripset.

Ripsienpidennysten laittoon kuuluu aina asiakkaan kanssa keskustelu ja yhdessä suunnittelu tulevista ripsistä. Asiakas saa mukaansa ripsien kotihoito-ohjeet ja ripsiharjan (ei pikahuolloissa). Ripsiin on saatavilla myös timantteja.

En suosittele volyymiripsien kanssa käytettävän ripsiväriä. Ripsiväri sumputtaa viuhkat ja poistaa näin tuuheuden. Se myös rasittaa liimasidosta, jolloin ripset tippuvat nopeammin. Muistathan tulla laittoon kuivin ja puhtain
ripsin, niin ettei ripsissä ole edes ripsivärin jäämiä.

Huom. Tekemissäni volyymiripsissä on viikon takuu ellei toisin mainita. Takuuhuolto tehdään vain viikon sisällä laitosta, joten ilmoitathan mahdollisesta tyytymättömyydestä ajoissa. Edellyttäen, että asiakas noudattaa kotihoito-ohjeita. Takuuta ei myönnetä, jos asiakas tulee laittoon ripsivärit silmissä. Voit lukea lisätietoa kohdasta "Ripsienpidennysten takuu".

 

Volyymiripsien huolto

Kesto n. 2 tuntia

Yleinen huoltoväli volyymeillä on 3-5 viikkoa. Ripsiviuhka tippuu samaa tahtia luonnonripsen kanssa. Huoltoväli on täysin henkilökohtainen riippuen omien ripsien kasvunopeudesta. Huoltoväliin vaikuttaa olennaisesti ripsien hoito kotona, noudatahan siis kotihoito-ohjeita.

Huolehdi ripsistä kotona puhdistamalla ne säännöllisesti veden ja puhdistusaineen kanssa. Kuivaa ripset hennosti painellen talouspaperiin. Harjaa ripset aina yläkautta pyörittäen ripsiharjaa kevyesti tyvestä pois päin. Voit lukea lisätietoa kohdasta "Ripsienpidennysten kotihoito-ohjeet".

Huomioithan, että pidätän oikeuden muuttaa huollon täydeksi laitoksi, jos ripsiä on lähtenyt enemmän kuin 80%. Muistathan tässä tapauksessa varata ajan uusien ripsien laittoon, jotta ehdin asentaa kuidut kaikkiin ripsiin.

 

Pikahuolto

Kesto 30 minuuttia

Tarkoitettu "hätäavuksi" ja paikkaamaan suurimpia rakoja ripsissä. Ei vastaa kokonaista huoltoa, joten kaikkien tippuneiden tilalle ei välttämättä voida laittaa ripsiä.

 

Ripsienpidennysten kotihoito-ohjeet

 

- Puhdista ripset päivittäin runsaalla vedellä ja (öljyttömällä) geelimäisellä tai vaahtomaisella meikinpoistoaineella. Voit ostaa ripsienpidennysten puhdistusvaahdon meiltä hintaan 25€. Ota kämmeniin runsaasti vettä ja kasta silmät kämmenissä. Meikinpoistoainetta käyttäen levitä vaahto ripsiin hellin pyörivin liikkein. Huuhtele huolellisesti. Toista tarvittaessa. Kuivaa ripset hellästi talouspaperiin tai pehmeään pyyhkeeseen painellen. Harjaa kuivana. Lue lisää Beauty wash -puhdistustuotteesta täältä.

- Harjaa ripset tarvittaessa yläpuolelta kevyesti pyöräyttäen, jolloin volyymiripsien viuhkat avautuvat kauniisti.

- Yleinen ripsien hellä kohtelu edesauttaa pysyvyyttä ja luonnonripsetkin pysyvät hyvässä kunnossa.

Vältä näitä:

- Öljypohjaiset puhdistus- ja kosmetiikkatuotteet

- Ripsiväri

- Hiuslakan joutuminen ripsille

- Mekaaninen rasitus (esim. hankaus)

 

Muita pysyvyyteen heikentävästi vaikuttavia asioita:

- Hormonit (esim. raskaus ja imetys)

- Liukas ripsilaatu

- Jotkin lisäravinteet (rasvaiset) ja silmätipat

 

Ripsienpidennysten takuu

 

Tekemilläni ripsillä on viikon takuu, jos ripsiä on lähtenyt 50% tai enemmän ilman omaa ripseä ensimmäisen viikon aikana.

Takuuhuolto tehdään viikon sisällä ripsien laitosta, joten reklamaatio tulee tehdä niin nopeasti kuin mahdollista.

 

Takuu ei koske, jos...

... Asiakas on tullut laittoon ripsivärin kanssa tai ei ole puhdistanut huolellisesti ripsiä ennen laittoa/huoltoa.

... Ripsiä on edelliseltä laittajalta puolet tai enemmän jäljellä.

... Asiakas ei ole noudattanut kotihoito-ohjeita.

 

Ennen ripsien laittoa

 

Asioita, jotka on hyvä ottaa huomioon ennen ripsien laittoa.

 

Ensimmäiset ripsienpidennykset

- Puhdista ripset noin 3 tuntia ennen ripsien laittoa, jotta saadaan ripsille paras mahdollinen pysyvyys. Jos ripsissä on pieniäkin jäämiä ripsiväristä, voi se vaikuttaa ripsien pysyvyyteen heikentävästi. HUOM. Ripset on hyvä puhdistaa vaikka et olisikaan käyttänyt silmämeikkiä, sillä ripsiin kerääntyy helposti likaa ja talia ihosta.

- Vältä öljypohjaisten puhdistusaineiden käyttöä ennen laittoa.

- Älä taivuta ripsiäsi. Ripsienpidennykset kuuluu laittaa ripsiin niiden luonnontilassa.

 

Huolto

- Puhdista ripset noin 3 tuntia ennen huoltoa, jotta saadaan ripsille paras mahdollinen pysyvyys. Tämä on erittäin tärkeää myös huoltoon tultaessa. Puhdista ripset vaikka et olisikaan käyttänyt silmämeikkiä, tali ja lika heikentävät liiman tarttumista ripseen. Paras pysyvyys saadaan, kun asiakas puhdistaa huolellisesti ripset niille tarkoitetulla puhdistusgeelillä (meiltä saatavilla beauty wash -puhdistusgeeli hintaan 20€) ennen tuloaan.

 

KESTOVÄRJÄYKSET


Kulmien ja ripsien kestovärjäys

Kesto 15 - 45 min

Kestovärjäykset ovat helppo tapa kohottaa ilmettä ja näyttää huolitellulta. Kulmien ja ripsien värjäys tapahtuu siihen tarkoitetuilla kestoväreillä ja hapetteella, jotka värjäävät karvan sitä vahingoittamatta. Sävyvaihtoehtoina kulmille ovat vaaleanruskea, tummanruskea, harmaa ja musta sekä ripsille intensiivisen tummuuden luova sinimusta. Sävyjä sekoittelemalla saamme juuri sinulle sopivat kestovärit. Värjäyksen tummuuteen vaikuttaa värin vaikutusaika, sävy ja omien karvojen tuuheus. Käytän ammattilaisille tarkoitettuja ja turvallisia värjäystuotteita.

Kulmien kestovärjäyksen pysyvyyteen vaikuttaa hyvinkin paljon oman karvan kasvunopeus. Kulmissa kestovärjäys pysyy hyvänä kahdesta kolmeen viikkoon. Saat värin kestämään pidempään, kun et käytä vahvoja puhdistusaineita.

Kerro vain toiveesi, niin loihdin sinulle kauniit kulmakarvat!

 

MEIKKAUKSET

 

Meikit toteutetaan pääosin Ben Nye:n ammattimeikeillä. Käytän myös muita hyväksi kokemiani meikkejä sarjoilta kuten Urban Decay, Paese, Morphe ja Kat von D. Suoritin meikkaajan diplomin joulukuussa 2016. Työnäytekuvia voit katsoa täältä.


Juhlameikki

Kesto n. 1 tunti 30 min

Juhlameikki on ihana ekstra tärkeälle päivälle. Meikki toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti ja kasvonpiirteitä imartelevasti. Juhlameikki voidaan luoda myös juhlien teemaan sopivaksi. Meikistä tehdään kestävä ja kaunis, jotta sädehdit koko illan. Meikkiin saatavilla myös irtoripsitupsuja. Voit tuoda myös inspiraatiokuvia mukanasi.

 

Häämeikki

Kesto n. 1 tunti 30min (koemeikki) + 1 tunti 30 min (häämeikki)

Häämeikki on tarkoitettu morsiammille. Häämeikkiin sisältyy koemeikki, joka tehdään hyvissä ajoin ennen hääpäivän meikkiä. Koemeikissä suunnitellaan meikki ja tehdään se alusta loppuun asti niin, että asiakas näkee lopputuloksen ja voi halutessaan sanoa, jos jokin asia tehdään toisin varsinaisessa meikissä. Voit tuoda myös inspiraatiokuvia mukanasi.

Meikissä keskitytään kauniiseen, kuulaaseen meikkipohjaan, jotta säteilet tärkeänä päivänäsi. Silmämeikki tehdään silmän muodolle sopivaksi, joka näyttää hyvältä myös kuvissa. Kasvoille voidaan tehdä myös korostuksia ja varjostuksia korostamaan kasvojen parhaita puolia. Meikistä tehdään sään ja itkun kestävä, jotta voit keskittyä päivän aikana muuhun kuin poskilla valuvaan meikkiin. Häämeikistä tehdään aina asiakkaan näköinen ja toiveiden mukainen. Meikkiin saatavilla myös irtoripsitupsuja.


Meikkauksiin saatavilla myös lauantaiaikoja. Matkustan mielelläni tekemään meikkejä haluamaasi kohteeseen, yritykseen tai juhlapaikalle. Aikoja saatavilla pitkänkin ajan päähän. Ajanvarauksessa ota rohkeasti yhteyttä: info@oonamarias.com