Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Avoinna

suljettu

 


 

Sijainti


Mustamäenkatu 5 B

2. kerros, sisäänkäynti summerilla

15610 Lahti

Ota yhteyttä!


 
Huomioithan, että en ota vastaan ajanvarauksia tällä hetkellä.


(Yhteystietoja käytetään vain asiakkaan ja palveluntarjoajan väliseen viestintään. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.)

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.


 Kulkeminen ja pysäköinti


Hoitolaan on hyvät kulkumahdollisuudet niin kävellen, autolla kuin julkisella liikenteellä.

Hoitola sijaitsee Lahden Launeella aivan Launeen Prisman lähettyvillä. Keskustasta hoitolalle on matkaa noin 2,5 kilometriä ja kävellen sen taittaa noin puolessa tunnissa. Matkakeskukselta hoitolaan kävelee noin 15 minuutissa.

Linja-autolla pääsee nopeasti ja helposti aivan hoitolan lähelle linjoilla 88, 89, 89Z Orimattilaan ja 7 Ämmälään, jotka kulkevat 15-30 minuutin välein. 

Talon takana on merkityt parkkipaikat Mustamäenkatu 5:ssä asioiville, johon voi pysäköidä ilmaiseksi joka päivä.

 

Ajanvaraus


Suljettu.


 Teitä palvelee


 

 

Hei, nimeni on Oona ja olen 24-vuotias SKY-kosmetologi meikkaaja-maskeeraaja Lahdesta. Valmistuin kosmetologiksi joulukuussa 2014. Ripsienpidennyskoulutuksen kävin toukokuussa 2014. Volyymiripsikoulutuksen kävin Lashlovers kouluttajan järjestämänä toukokuussa 2015. Geelikynsikoulutuksen olen käynyt lokakuussa 2014.

Intohimoni kauneuteen ja asiakaspalveluun yhdistyy yrityksessäni. Haluan jatkuvasti oppia uutta ja tarjota ajankohtaisia palveluita asiakkailleni. Asiakaspalvelussa pidän tärkeänä iloisuutta ja sitä, että asiakas on tyytyväinen saamaansa palveluun.

Kosmetologikouluaikanani minulle myönnettiin stipendi erikoisehostuksesta. Olen aina nauttinut meikkaamisesta, niin itseni kuin muidenkin, ja olen innokas toteuttamaan niin juhla- kuin häämeikkejä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Opiskelin meikkaajaksi suorittaen maskeerauksen perusteet joulukuussa 2016.

Opiskelen tällä hetkellä työn ohessa estenomiksi (kauneudenhoitoalan korkeakoulututkinto).