Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Avoinna

Suljettu toistaiseksi

 


 

Sijainti


Mustamäenkatu 5 B

2. kerros, sisäänkäynti summerilla

15610 Lahti

Ota yhteyttä!


Kysyttävää? Palautetta? Lahjakortin tilaus?
Ota rohkeasti yhteyttä. :)

(Yhteystietoja käytetään vain asiakkaan ja palveluntarjoajan väliseen viestintään. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.)

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.


 Kulkeminen ja pysäköinti


Hoitolaan on hyvät kulkumahdollisuudet niin kävellen, autolla kuin julkisella liikenteellä.

Hoitola sijaitsee Lahden Launeella aivan Launeen Prisman lähettyvillä. Keskustasta hoitolalle on matkaa noin 2,5 kilometriä ja kävellen sen taittaa noin puolessa tunnissa. Matkakeskukselta hoitolaan kävelee noin 15 minuutissa.

Linja-autolla pääsee nopeasti ja helposti aivan hoitolan lähelle linjoilla 88, 89, 89Z Orimattilaan ja 7 Ämmälään, jotka kulkevat 15-30 minuutin välein. 

Rakennuksen vieressä Mustamäenkadun varressa on muutamia parkkipaikkoja, joihin voi pysäköidä auton ilmaiseksi joka päivä.

Talon takana on merkityt parkkipaikat Mustamäenkatu 5:ssä asioiville, johon voi pysäköidä ilmaiseksi.

 

Ajanvaraus


Ajanvarauksen voit tehdä helposti ja nopeasti nettiajanvarauksen kautta. Sieltä näet kaikki vapaat ajat ja voit valita itsellesi parhaiten sopivan ajan.

oonamarias.simplybook.me

HUOM. En vastaa puhelimeen asiakkaiden aikana. Parhaiten tavoitat minut tekstiviestitse tai sähköpostitse. Voit jättää minulle myös soittopyynnön tekstiviestitse.


 Kuka?


Hei, nimeni on Oona ja olen 23-vuotias SKY-kosmetologi meikkaaja-maskeeraaja Lahdesta. Valmistuin kosmetologiksi joulukuussa 2014. Ripsienpidennyskoulutuksen kävin toukokuussa 2014. Volyymiripsikoulutuksen kävin Lashlovers kouluttajan järjestämänä toukokuussa 2015. Geelikynsikoulutuksen olen käynyt lokakuussa 2014. Opiskelin meikkaajaksi suorittaen maskeerauksen perusteet joulukuussa 2016.

Intohimoni kauneuteen ja asiakaspalveluun yhdistyy yrityksessäni. Haluan jatkuvasti oppia uutta ja tarjota ajankohtaisia palveluita asiakkailleni. Asiakaspalvelussa pidän tärkeänä iloisuutta ja sitä, että asiakas on tyytyväinen saamaansa palveluun.

Kosmetologikouluaikanani minulle myönnettiin stipendi erikoisehostuksesta. Olen aina nauttinut meikkaamisesta, niin itseni kuin muidenkin, ja olen innokas toteuttamaan niin juhla- kuin häämeikkejä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Meikkaajan opinnot suoritin joulukuussa 2016. Työnäytteitäni näkee kohdasta "Kuvat".

Opiskelen tällä hetkellä työn ohessa estenomiksi (kauneudenhoitoalan korkeakoulututkinto).